↘ our history is even batter.

COPAIN is the story of two French baker friends who want to bring the finest taste of sourdough bread to Vorarlberg.

Our wish is to bring the bakery back to the centre of a place. We want to restore the closeness between the artisan and the customer and offer total transparency of the products.

This bakery is first and foremost for us, for our family, our friends, our COPAINs!

COPAIN ist die Geschichte von zwei französischen Bäckerfreunden, die den besten Geschmack von Sauerteigbrot nach Vorarlberg bringen wollen.

Unser Wunsch ist es, die Bäckerei als Ort wieder in das Zentrum der Menschen zu bringen. Wir wollen die Nähe zwischen dem Handwerk und dem Kunden wiederherstellen und transparente Produkte bieten.

Diese Bäckerei ist in erster Linie für uns, für unsere Familie, unsere Freunde, unsere COPAINs!

100% homemade.
100% COPAIN.
A piece of France in Vorarlberg!

Gilian Bittoun

„Our croissants are fresh out of the oven, not frozen out of the box.“

„Unsere Croissants kommen frisch aus dem Ofen, nicht tiefgefroren aus der Packung.“

Thomas Pedron

„Kneading takes time, and the oven unveils the secret of a dedicated night, transforming the simplicity of ingredients into a symphony of flavors.“

„Kneten braucht Zeit, und der Ofen lüftet das Geheimnis einer hingebungsvollen Nacht und verwandelt die einfachen Zutaten in eine Symphonie der Aromen.“

Cookie Consent with Real Cookie Banner